Oldtimers

In 1886 produceerde Gottlieb Daimler in Stuttgart de eerste auto op vier wielen. Vanaf 1902 werden de wagens op de markt gebracht onder de naam Mercedes. Deze naam werd - al dan niet onder lichte dwang - geïnspireerd door de dochter van de Oostenrijks-Hongaarse consul in Duitsland, Edward Jellinek, die Mercedes heette. Jellinek was een van de eerste grote klanten van Daimler. In 1926 fuseerde Daimlers bedrijf met Benz & Cie. en was Mercedes-Benz geboren.

In de bijna 100 jaar sinds heeft Mercedes-Benz talloze meesterwerken losgelaten op de wegen van de hele wereld. Tot in de verste uithoeken van de planeet zijn Mercedes-wagens te vinden, van de brede lanen van Dubai waar de luxe wordt tentoon gespreid, tot de achterafstraatjes van Lagos, Nigeria, waar de legendarische duurzaamheid van Mercedes tot de limiet wordt getest.


Het uitzonderlijke technische vernuft van de ingenieurs bij Mercedes-Benz betekende doorheen de decennia vaak een grote stap voorwaarts in de ontwikkeling van de auto. De ontwerpers leveren met regelmaat elegante designs die de begrippen stijl en klasse nieuwe betekenis geven.

Bij VRS Cars zijn wij reeds lang bewonderaars van Mercedes-Benz. Deel van onze passie is daarom het aankopen, restaureren en verkopen van Mercedes oldtimers. Wij zijn steeds op zoek naar oude Mercedes-wagens die wij kunnen herstellen tot hun oude glorie.

Hebt u een oldtimer Mercedes te koop? Contacteer ons! Wij komen met plezier een kijkje nemen.

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een oldtimer? Bekijk enkele van onze projecten hieronder of vraag ons waar wij momenteel aan werken.


Onze projecten

  • Mercedes-Benz W186 "Adenauer" - 1951
  • Mercedes-Benz 280 SL
  • Mercedes-Benz 220 S

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x