Garage

VRS Cars voert alle onderhoud en herstellingen snel en efficiënt uit. Onze voornaamste zorg is om u weer zo snel mogelijk achter het stuur van uw perfect rijdende wagen te hebben.

Wij zijn een onafhankelijke garage, maar wij voeren alle werkzaamheden uit met originele Mercedes-onderdelen en strikt volgens de normen en richtlijnen van Mercedes-Benz. U bent bij ons helemaal zeker van kwalitatieve herstellingen en onderhoud.

VRS Cars werkt met een team van hoogopgeleide en ervaren technici, die hun kennis voortdurend up-to-date houden met bijscholingen en voortgezette opleidingen. Onze werkplaats is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur om uw Mercedes in optimale conditie te houden en een lange levensduur te geven.

Wij streven er natuurlijk altijd naar uw wagen zo snel mogelijk klaar te hebben. Duurt een reparatie onverhoopt toch wat langer, hebben we voldoende vervangwagens beschikbaar om u uit de nood te helpen.

Wij brengen uw wagen voor u naar de keuring na hem volledig in de regel gesteld te hebben. Zo komt uw voertuig zonder problemen door de technische controle.

Wij komen uw wagen ophalen en weer afleveren na het onderhoud of herstellingswerk indien u dat wenst.

VRS Cars biedt u de volgende diensten

  • Alle onderhoud en herstellingen aan auto's en bestelwagens van Mercedes-Benz: motornazicht en -reparatie, elektronica, lichten, uitlaten, ruiten, batterijen,...
  • Aircoservice: nazicht, onderhoud, herstelling, bijvullen
  • Bandenservice: nieuwe banden, winterbanden, uitlijning wielen,...
  • Schoonmaak en opnieuw invetten van motor en motorcompartiment
  • Grondige reiniging van interieur en zetels
  • ...

VRS Cars voert ook alle carrosseriewerken uit, en dit voor alle merken.

Vertrouw ons uw koetswerk toe voor een naadloze reparatie en een onzichtbare herstelling van het lakwerk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x